Ervaringen van cliënten

lijn
Het voelde vanaf eerste minuten veilig en vertrouwd.
De sessies verliepen ook op een prettige en ontspannen manier.
De audiobestanden voor thuis zijn een fijne en welkome aanvulling. Ik luister ze nog steeds, dagelijks, ook al zitten mijn sessies erop.
Wat mij nog steeds verbaasd is dat het afvallen inderdaad automatisch en ontspannen verloopt en dat ik, als vanzelf, kleinere porties neem en de tijd neem om het op te eten en geen behoefre heb te snoepen.
Afvallen is nu geen strijd. 🙂

Inge

lijn
Het was fijn om de dingen te herkennen en te voelen en nu ik thuis ben te merken dat het ook echt helpt zoals rust in mij en met eten . met [naam] voelt al veel rustiger ,we gaan zaterdag naar haar toe ik kan dat nu met een liefdevol gevoel doen. Heeeeeel erg bedankt. Het is erg mooi wat je geeft.

Wil

lijn
De sessies die ik bij je heb gehad zijn voor mijn gevoel voldoende geweest. Ik heb nog even gewacht met deze mededeling omdat ik nog een uitstapje met [naam] voor de boeg had naar [naam] in de afgelopen dagen.
We zijn net terug en ik heb het heel erg fijn gehad tijdens deze reis met veel cafébezoekjes (met thee, koffie en frisdrank.)
Voor mij is de hypnose een eyeopener geweest. Nooit geweten dat het onderbewuste in korte tijd zo gereset kan worden dat je oude gewoonten en reflexen zonder moeite kan veranderen.
Daarnaast vond ik je een hele fijne begeleider. Dat voelde vanaf het begin vertrouwd. Ik zal je praktijk zeker aanbevelen bij mijn kennissen.

Marjet

lijn
ik vond het een fijne ervaring en het was allemaal positief.

Rachel

lijn
Heb het als een positief ervaren, vooral als persoon vind ik je heel prettig. Ik denk dat het voor mij op een verkeerd moment is geweest maar haal er nog wel iedere dag iets goeds uit. Dus het heeft zeker nut gehad en komt nu echt op mijzelf aan, uiteindelijk is dit natuurlijk altijd zo en is het een hulpmiddel.

Petra

lijn

“Je me op mijn gemak stelde en er een rustige relaxte sfeer hangt. Ben er blanco ingestapt en het heeft zeker wel iets losgemaakt in mezelf en bepaalde inzichten gegeven
Ik zal in de toekomst zeker nog contact opnemen om te kijken waarmee je mij verder zou kunnen helpen” (Ontspannings-sessie)

J.

lijn

“Mijn ervaring met Yves Gazin en Bregje Mulders is zeer positief te noemen. Als borstkankerpatiente ben ik met Yves een bijzonder traject ingegaan. Het is een zeer waardevolle bijdrage geweest op de weg naar genezing. Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen, ziek of niet ziek. Pijnbestrijding, ontspanning, het tot jezelf komen, kortom voor mij onmisbaar. Met Bregje ga ik het laatste stukje doorlopen want op dit moment, juni 2016, heeft de arts mij laten weten dat de tumor of het weefsel dat er nu nog zit slechts 5,3 mm bij 8,7 mm is en waarschijnlijk uitsluitend dode cellen bevat. Yves en Bregje jullie kwamen precies op tijd in mijn leven en daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor.

Kon me geen betere hypnosetherapie wensen. Yves en bregje zijn zeer kundige mensen met het hart op de juiste plek.”

Susanne

lijn

“Hele fijne sessie gehad, flink de diepte in gegaan. Mijn probleem is al een stuk minder groot geworden. Ik ken een aantal mensen dat hier baat bij zou kunnen hebben.”

Yvonne

lijn

“Ik kwam bij Bregje i.v.m. mijn nog steeds onvervulde zwangerschapswens al ruim 3 jaar. Ik had erg moeite dit los te laten en werd hier vaak mee geconfronteerd. Na al 1 sessie voelde ik me veel beter! Ik merk nu dat de confrontatie voor mij veel minder is geworden, waardoor ik rustiger ben en weer goed in mijn vel zit.

Het is een snelle aanpak/behandeling. Ik ben niet zo’n prater wat emoties betreft en zocht dan ook naar een ander alternatief. Ik ben erg blij dat ik bij Bregje terecht ben gekomen, al na 1 behandeling ben ik eindelijk mezelf weer. Ik raad dit dan ook iedereen aan, vooral ook omdat het voor veel “problemen” goed werkt. Nogmaals bedankt!”

D.

lijn

“Bregje Mulders was authentiek en betrokken en ze is iemand aan wie je je kunt toevertrouwen.”

Claudia

lijn

“heel erg goed geholpen. het is volgens mij een prima therapie voor iedereen met psychische klachten.”

Wilton

lijn

“Als je mij als één van de mentoren van Bregje vraagt om haar in één woord te omschrijven is het: integer (eerlijk en oprecht in haar handelen). In de context van hypnotherapeut betekent dit dat ze je bij de les houdt en je zeker niet aan het lijntje houdt waarbij ze aandacht voor detail combineert met een tomeloze inzet.

Vanuit haar persoonlijke ervaring door het proces dat ze doorliep weet ze als geen ander welke verandering mogelijk is éénmaal je de uitdaging wil aangaan en als ik zie waar ze nu al staat en wat ze al realiseert met haar huidige kennis is het moeilijk in te schatten of er een beperking is aan haar groei.

De belangrijkste maatstaf voor mij is dat ik haar ten sterkste aanbeveel als je op zoek bent naar iemand die je (coachend) kan helpen je uitdagingen aan te pakken met hypnotherapie.”

Yves (mentor)

Ervaringen van workshop deelnemers

lijn

“Heb gevonden wat mij tot rust brengt.”

“Verschillende soorten oefeningen waarbij je zelf bepaalt wat het beste werkt. Duidelijke, klare uitleg die down-to-earth is.”

“Mezelf op een andere (rustige) manier leren kennen.”

“Het doen en ervaren. Is goed om de verandering door te voeren.”

“De praktische oefeningen + nieuwe kanten van jezelf leren kennen.”

“Doe zo voort! Goed gedaan. Proficiat.”

“Dit maakt onderdeel uit van een goede mentale gezondheid, iets waar iedereen
aan moet werken.”

“Zeer goede uitleg. Veel bijgeleerd.”

“Ik kijk wel uit naar een vervolg.”

“Was zeer ok.”

“Persoonlijke aanpak. One-on-one oefeningen. Oefeningen opgedeeld in duidelijke stappen.”

“Het lachen, wat op zich ook al stress verlagend werkt.”

“De achterliggende logische theorie. De eenvoud van het idee.”

“Positieve houding en benadering. TOP!”

“Interessant, goed gebracht.”

“Het is goed om je op een eenvoudige manier zo bewust te worden van jezelf, om
het verschil tussen gestuurd en ongestuurd je gedachten op te laten komen.
Bedankt voor het aanreiken van meer gestructureerde methodes om mee te experimenteren.”

“Was goed, niet saai, op juiste tempo. Goede, klaar en duidelijke uitleg.”

“Oefeningen opgedeeld in duidelijke stappen.”

“Sommige technieken waren onbewust al gebruikt, maar zijn nu verfijnd.”

“Nieuwe techniek die verder moet verkend worden. Goede kennis en begeleiding.”

“De duidelijke en logische uitleg. De oefeningen stap voor stap doen. De reacties en verhalen van de deelnemers. De overtuigingskracht van de lesgever en de methode.”

“Heel interessante workshop! Alles oké, doe zo verder zou ik zeggen.”

“Het constant naar een leuk moment gaan.”

“Ik heb inzicht gekregen in een methode om mijn reacties op stress te trainen. Dit geeft veel perspectieven, ga ik zeker toepassen.”

“Belangrijk om mentale gezondheid te promoten.”

“Zeer goed. Dat het gevoel er echt was. Totaal beleving.”

“De theorie vond ik heel interessant.”

“De inkijk in het denken en ervaren. Doe zo verder.”

“De achtergrond snappen van iets wat je onbewust deed.”

“Drie uur informatie rond hypnose waar je direct zelf iets mee kan doen, persoonlijk inzetbaar!”

“Praktische oefeningen die je zelf thuis kunt oefenen”

“Dit is zo bruikbaar, direct bruikbaar, dat ik er mee aan de slag wil NU! Dankbaar dat ik het heb leren kennen.”

“Ik kan hiermee verder, kan dit oefenen en zo problemen daadkrachtig aanpakken”

“De eerste dag is voor mij bekend terrein, de tweede dag gaat net een stap verder, supergoed! Zelf dingen kunnen aanpakken! Dat maakt het verschil.”

“Nu pas besef ik hoe sterk we zelf baas kunnen zijn over ons lichaam. Mijn tweede bevalling verliep zalig ontspannen, en ook al was de pijn aanwezig, ik kon die samen met mijn partner ombuigen naar een warm, beter gevoel.”

“Heel veel bijgeleerd. Moe maar met een super voldaan gevoel.”

 

Bovenstaande ervaringen zijn ook te vinden op Herprogrammeer Je Stress en inzichtin en inzichtin.