Door omstandigheden neem ik tijdelijk geen nieuwe cliƫnten aan. Excuses voor het ongemak.

Soms loopt het in je leven anders dan je graag zou zien. Dan kan het fijn zijn als je bij iemand terecht kunt, voor therapie of coaching. Ben jij er klaar voor om van je probleem een herinnering te maken? Je bent van harte welkom om contact op te nemen zodat we kunnen bespreken hoe ik je kan helpen.

Therapie

Mijn specialisatie is de aanpak van stress, maar ik ben getraind om ook allerlei andere problemen aan te pakken. Van stotteren tot seksuele problemen, van gewichtsverlies tot ongewenste gewoonte; je kunt bij mij terecht. Wat voor mij belangrijk is, is dat mijn cliƫnten zich op hun gemak voelen bij mij. Van daaruit is veel mogelijk. Dus neem gerust contact met me op, we kunnen dan samen bekijken hoe ik jou kan helpen om door je probleem heen te werken.

De eerste afspraak begint met een intakegesprek, waarin we jouw doel(en) bespreken en ik bekijk welke aanpak het beste bij jouw persoonlijke situatie past. De gekozen behandeling zal vaak hypnotherapie zijn, daarnaast maak ik gebruik van onder andere EMDR. Bij de tweede afspraak (en eventuele vervolgafspraken) weet je al hoe het werkt en zul je nog makkelijker en dieper in hypnose gaan, waarna ik therapie geef. Bij de laatste afspraak zetten we de puntjes op de i.

Hoeveel afspraken er nodig zijn hangt onder andere af van hetgeen waar je doorheen wilt werken en welk tempo prettig is voor jou. Ik ga uit van 3 sessies met eventuele aanvullingen. Uiteraard overleg ik het plan van aanpak met jou, waarna we aan de slag gaan.

Coaching

Kijk hier voor bedrijfscoaching. Ben je op zoek naar iemand die met je meekijkt naar je doel(en) en hoe je deze gaat bereiken? Iemand die je helpt om beperkende overtuigingen op te lossen, je kijk op dingen positief bij te sturen en op wie je regelmatig terug kunt vallen? Een coachingsessie of coachingtraject is dan een geschikte optie voor je.

Bij coaching werk ik net als bij therapie met een doel en pakken we datgene aan wat tussen jou en je doel staat. Voor coaching maak ik onder andere gebruik van technieken uit NLP en conversationele hypnose, en oefeningen die we (al dan niet samen) kunnen doen. Mijn aanpak is oplossingsgericht en behoorlijk down-to-earth. Mocht je het fijn vinden om wat meer de spirituele kant op te duiken, dan is dat zeker ook een mogelijkheid.

Meer weten?

Wil je meer weten over de therapievormen? Kijk dan eens rustig rond op mijn site. In mijn Algemene Voorwaarden vind je alle verdere informatie over sessies. Mocht je verder nog vragen hebben, stel ze dan gerust.